Autowasserij op het werk

Laat je auto wassen terwijl je werkt

Ben je veel onderweg naar cliënten, dan is je auto ook je visitekaartje. Aankomen bij een cliënt in een vuile wagen geeft een slechte eerste indruk. En net zoals je graag op een schoon kantoor werkt en in een schoon huis woont, wil je ook in een schone auto rijden.

Als drukbezette professional heb je echter niet veel tijd om je auto te wassen en te poetsen, laat staan in de was zetten. Je hebt betere dingen te doen dan de achterbank te stofzuigen of je naar de autowasserij te haasten. Nu hoeft dat ook niet meer.

The Office Service zorgt ervoor dat je altijd in een smetteloze auto rijdt, zonder tijd te verliezen. We brengen de wasstraat gewoon naar je kantoor.

Impression image

Niemand maakt je auto beter schoon dan onze autowaspartners

De professionals van het autopoetsbedrijf met wie we samenwerken, begrijpen hoeveel je auto voor je betekent en hoe vaak je hem gebruikt.

Ze bieden een breed scala aan autowasdiensten om aan al je wensen te voldoen: van een eenvoudige reiniging van de binnen- en buitenkant tot een ‘showroom-ready’ poetsbeurt waarbij die onder andere in de was wordt gezet. Je auto was nog nooit zo fris en schoon.

Our autowasserij service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op