Fietsenmaker op je werk

Nooit meer zonder je fiets

Op de fiets naar je werk is het nieuwe normaal voor professionals in Nederland. Daarom hebben steeds meer kantoren een infrastructuur nodig die is afgestemd op de behoeften van de fietsende medewerker. Met meer ruimte om je fiets te parkeren en natuurlijk de services van een on-site fietsenmaker.

Daarom levert The Office Service een fietsenmakerservice door heel Nederland. Maak je nooit meer druk over een lekke band of het algemeen onderhoud van je fiets. Onze vertrouwde fietsenmaker komt gewoon naar je kantoor en repareert je fiets terwijl je aan het werk bent. Hoeveel makkelijker kan het?

Impression image

Er is geen fiets die onze fietsmonteur niet kan repareren

Pierre van ‘Zaaf Fietsen’ is onze mobiele fietsenmaker met jarenlange ervaring en expertise. Nadat je de fietsenmaker hebt geboekt, komt hij met zijn rijdende fietsenmakerij langs bij je kantoor. Die is uitgerust met alle onderdelen en gereedschappen zodat die elke fiets kan repareren. Van normaal onderhoud tot flinke reparaties en complexe mankementen. Ongeacht je type fiets of het soort schade, Pierre weet het te fixen.

Our fietsenmaker service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op