Kapper

Geen tijd voor een knipbeurt? De kapper komt naar je kantoor!

Onverzorgd haar maakt zowel op cliënten als collega’s een slechte indruk. Echter, het vinden van een kapper en vervolgens de tijd maken voor een knipbeurt is soms lastig met je volle agenda. Daarom brengen we de kapper naar je werk.

Wist je dat we gemiddeld 6 uur per jaar doorbrengen bij de kapper? Dat klinkt misschien niet als veel, maar we besteden nog eens 38 uur aan het nadenken over het maken van de afspraak, het uitzoeken van een goede kapper en de reistijd er naar toe. Dat is bijna een hele week per jaar. Zonde van de tijd, vind je niet?

Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze kappersservice populair en hoog gewaardeerd is bij drukke professionals met een strak schema.

Impression image

Welke soorten haarstyling bieden we je aan?

Onze kappers zijn ware haarprofessionals. Dames- en herenkapsels, kort haar, lang haar, ze knippen en stylen je haar altijd precies zoals jij het wilt. Een blow-dry is ook mogelijk. Jij en je haar zijn klaar voor het weekend, zelfs al voordat je het kantoor verlaat!

Our kapper service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op