Manicure op je werk

Hou meer tijd om handen

Heb je je handen vol aan werk en geen tijd om goed voor ze te zorgen? Wat dacht je van een manicure op je werk? The Office Service biedt manicures, direct op je kantoor. Onze nagelspecialist ontfermt zich over je handen, zodat ze er altijd top en representatief uitzien. Verwen jezelf en ontvang een heerlijke handmassage, voor een welverdiend moment van ontspanning tijdens een drukke dag.

Misschien klinkt het een beetje chic, maar een verzorgde hand is een slimme investering voor zowel mannen als vrouwen. Zo maak je een goede indruk op je cliënten, collega’s en andere zakelijke relaties.

Voor een bedrijf helpt een service als een manicure op het werk, net zoals overigens onze andere diensten, medewerkers een betere werk-privé balans te creëren. Dit is belangrijk voor veel mensen en zeker bij millennials.

Impression image

Je nagels en handen voelen net zo goed als dat ze er uitzien

Onze manicure specialist Fairy Chic was haar hele leven lang een nagelbijter, totdat ze een echt goede manicure ontving. Nu wil ze anderen dezelfde ervaring geven. Ze is een gecertificeerde nagelstyliste en gebruikt alleen de beste materialen.

Je kunt kiezen voor een normale manicure, maar bijvoorbeeld ook voor een CND Shellac-manicure die langer dan 2 weken meegaat. Geniet daarnaast van een ontspannende handmassage, wat een verademing is als je de hele dag achter je bureau zit

Our manicure service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op