Massage op je kantoor

Leun achterover en ontspan

Als ambitieuze professionals, is voor velen van ons stress een dagelijks onderdeel van het leven. Een beetje werkdruk is prima, maar te veel veroorzaakt agitatie en verstijft je spieren. Tel daarbij op de spanning die zich opbouwt in je lichaam, vanwege een slechte houding en lange dagen achter de computer.

Dit alles kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals migraine en ernstige nek- en rugklachten. Een goede manier om dit te voorkomen én effectief om te gaan met zowel stress als stijve spieren is door regelmatig te genieten van een massage.

Impression image

De bewezen voordelen van bedrijfsmassages

De baten van bedrijfsmassages zijn groot voor zowel werknemers als werkgevers. Er zijn meer dan 10 bewezen gezondheids- en fiscale voordelen van het aanbieden van stoelmassages op kantoor. Lees er alles over op onze blog.

Impression image

Welke massage op het werk wil jij graag?

Onze ervaren partner in ontspanning, We Like Massage, biedt 2 soorten stoelmassages aan op de meeste van onze locaties: een verkwikkende massage en een deep tissue massage. Kies je favoriet of probeer ze gewoon lekker allebei.

Our massage service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op