Schoenmaker op het werk

Sta altijd sterk in je schoenen

Om succesvol te zijn, moet je sterk in je schoenen staan, letterlijk en figuurlijk. Je schoenen nemen je overal mee naar toe en ze maken of breken je outfit. Het is dus noodzakelijk dat je ze voortreffelijk onderhoudt. Als een drukke professional is het echter lastig de tijd te vinden om een kwaliteitsschoenmaker te selecteren en hier langs te gaan.

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom maken we schoenreparatie zo makkelijk voor je. Schoenen die de aandacht van een schoenmaker nodig hebben, halen we op van je kantoor en brengen ze daarna weer als nieuw terug.

Impression image

Laat je schoenen repareren

Hoe makkelijk is dat? Door op je kantoor gebruik te maken van onze schoenreparatieservice, bespaar je kostbare tijd tegen een betaalbare prijs. Focus op wat belangrijk voor je is. Wij zorgen voor de rest.

Impression image

Onze schoenmaker is goud waard

We werken met de beste schoenmaker die er is, Rick van Leeuwen. Hij begrijpt schoeisel als geen ander. Het is zijn passie om schoenen te repareren en ze er weer spik en span uit te laten zien. Hij ontdekt altijd precies waar de schoen wringt en won zo al 4 jaren achter elkaar de gouden medaille op de Europese professionele competitie voor schoenmakers. Wees er dus gerust op, dat je schoenen zich in de best mogelijke handen bevinden.

Our schoenmaker service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op