Stomerij en kledingreparatie op werk

We komen naar je toe

Hoe makkelijk zou het zijn om al je kleding te laten repareren, strijken, reinigen en stomen terwijl je op je werk bent? Stop met rennen naar de stomerij voordat die sluit. Laat je pak voortaan gewoon ophalen van en terugbrengen naar je kantoor. De dagen van wassen en strijken als je thuiskomt na een lange dag op kantoor zijn voorbij met The Office Service.

Onze stomerij en kledingreparatie service bespaart je kostbare tijd en maakt je leven makkelijker. Als een hardwerkende professional verdien je dit.

Impression image

Onze stomerij en kledingreparatie service

  • Stoomgoed ophalen en laten afleveren op het werk.
  • Was- en strijkservice met oppikken en bezorging op kantoor.
  • Kledingreparatie met pick-up en bezorging op het werk.

We zorgen ervoor dat je kleren altijd sprankelend fris zijn voor een betaalbare prijs. Het enige dat je hoeft te doen, is je kleding droppen bij het servicepunt op je kantoor.

Impression image

Schone kleding voor jou en het milieu

Wij werken samen met GreenEarth Cleaning. Hun missie is een vriendelijker schoon door de beste textielverzorging te bieden met de laagste milieu-impact. Je kleding was nog nooit zo fris.

Our stomerij en kledingreparatie service at your office?

Elke grote verbetering begint bij een kopje koffie en een wederzijds begrip. We komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Bel ons op +31 85 30 37 134 Neem contact met ons op