Voor Facilitair Management

De voordelen van onze services voor facilitair managers

Als facilitair manager wil je de beste facilitaire diensten aan je werknemers bieden. Helaas word je vaak beperkt door een krap facilitair budget waarin alleen ruimte is voor basisvoorzieningen, zoals parkeren of schoonmaken. Maar wat als je nou binnen je budget kunt blijven en toch mooie voordelen aan je personeel kunt verstrekken?

Stel je voor dat je elke dag wordt begroet door glimlachende mensen, die blij zijn om naar kantoor te komen en hier te werken. Allemaal vanwege de uitstekende facilitaire diensten die je biedt? Laten we dit tot werkelijkheid maken. The Office Service levert een unieke one-stop oplossing, die je kantoor transformeert in een plek waar iedereen wil zijn.

Pak deze kans en start met het aanbieden van een breed scala aan gemaks- en vitaliteitsdiensten voor je personeel tegen een eerlijke prijs. Niet alleen je personeel maar ook je bedrijf profiteert hiervan.

Impression image

Bespaar tijd en geld met 1 oplossing voor al je facilitaire diensten

Met The Office Service hoef je zelf niet langer met tientallen leveranciers te praten, te onderhandelen en uit te zoeken hoe je hun diensten goed op je site integreert. Bij ons spreek je met 1 persoonlijke accountmanager, heb je 1 op maat gemaakt platform voor je bedrijf en 1 web app voor al je facilitaire diensten. Zo bespaar je een hoop tijd, en dus geld, die je kunt besteden aan andere zaken.

Bovendien maakt onze software het simpel om het gebruik en de effecten van elke service te volgen en te rapporteren.

Ontdek ons platform.

Impression image

Leveranciers met kwaliteitsgarantie

Het is een hele uitdaging om geschikte leveranciers te vinden wanneer je een nieuwe arbeidsvoorwaarde aan je werknemers wilt bieden. Met The Office Service maken we dit makkelijk. Wij doen het namelijk voor je.

Al onze leveranciers doorlopen een strenge selectieprocedure voordat we ze met ze in zee gaan. Op die manier garanderen we je eersteklas klantenservice tegen een fatsoenlijke prijs. Alleen het beste is goed genoeg voor je bedrijf en je medewerkers. Bekijk hier al onze partners

Als facilitair manager hoeft je alleen nog maar de gemaks- en vitaliteitsdiensten te kiezen die je aan je werknemers wilt verlenen. Als je later services wilt toevoegen of verwijderen, regelt je persoonlijke The Office Service accountmanager dit onmiddellijk.

Impression image

Upgrade je facilitaire diensten voor een redelijke prijs

Misschien denk je wel dat het toevoegen van deze gemaks- en vitaliteitsdiensten duur is. Gelukkig is dat niet zo. We hebben verschillende pakketten tegen aantrekkelijke maandelijkse tarieven. Daarnaast bepaal jezelf of een werknemer betaalt voor een specifieke dienst of het bedrijf. Bekijk onze prijzen.

Het gebruik van de Office Services is een investering die zichzelf terugbetaalt. Bekijk de hoge ROI die onze cliënten al hebben behaald.

Bert Geerlinks

The Office Service is de enige manier om mijn medewerkers relevante diensten te verstrekken zonder ingewikkeld organisatorisch gedoe

Wacht niet langer

Laten we je facilitaire diensten samen naar een hoger niveau van comfort brengen terwijl je binnen je budget blijft. Verbeter zo ook je efficiency en bespaar tijd en geld.

Neem contact op Vraag demo aan