The Office Service maakt tijd voor je

Je weekend is te kort om je sokken te matchen en je kleren te strijken

Het maakt niet uit of je een ervaren CEO bent of een jonge professional die aan het begin staat van zijn of haar carrière. Je moet een uitstekende balans vinden tussen werk en privé om op je best te zijn in beide. We ontdekten een oplossing voor de schijnbare paradox van zowel een geweldige carrière als een gelukkig privéleven. Het is eigenlijk heel simpel.

Concentreer je op wat belangrijk is, in plaats van waardevolle tijd te verliezen aan onbelangrijke taken. Op basis van die oplossing bouwden we een bedrijf dat vandaag al meer dan 90 toonaangevende ondernemingen tot zijn klanten rekent en hard doorgroeit.

We bieden meer dan 20 handige gemaks- en vitaliteitsservices voor op je kantoor, van fietsreparatie en stomerij tot een fysiotherapeut. Gemak dient de mens; wij zijn dat gemak. En voor optimaal gemak, wil je natuurlijk ook fit en gezond zijn. Het een gaat niet zonder het ander. Ontdek de services hier.

Impression image

Een verhaal van extra tijd voor hardwerkende professionals

Wij bouwden met veel voldoening aan onze carrière. We vonden onze banen leuk. Bovendien wisten we dat je een behoorlijke inspanning moet leveren als je iets wilt bereiken in het leven. Maar op het moment dat we het kantoor verlieten, was er echter weinig tijd over om te ontspannen. Thuis wachtte er vaak nog een lange waslijst van dingen die moesten gebeuren.

Na een zware dag wil je kunnen relaxen, je batterijen opladen en genieten van een goed glas wijn met je partner of vrienden. Waar je geen zin in hebt, is om nog je auto te wassen en te rennen naar de stomerij om je pak op te halen voordat die sluit. Ondertussen, wil je ook nog sporten om fit en enigszins in vorm te blijven. Er was gewoon nooit voldoende tijd om alles af te kruisen op onze to-do lijst. En we zagen dat we niet de enigen waren die hiermee worstelden.

Het belangrijkste was dat al die to-do’s niet alleen veel tijd in beslag namen. Ze bleven ook in ons achterhoofd zitten. Zo blokkeerden zij onze creativiteit op het werk en gaven zelfs stress op momenten wanneer we eigenlijk plezier zouden moeten hebben!

Impression image

Dagen kunnen we niet langer maken

Helaas niet nee, maar we kunnen wel je tijd optimaliseren. Techreuzen in Silicon Valley toveren hun kantoren om tot ware campussen met uitgebreide services voor hun medewerkers zoals gyms, massages of zelfs een schoenmaker. Dat scheelt werknemers een hoop waardevolle tijd en gedoe. Ze zijn zo gelukkiger, gezonder en productiever. We dachten: waarom bieden niet meer werkgevers dit soort arbeidsvoorwaarden aan hun personeel, wanneer de voordelen zo overduidelijk zijn?

Impression image

The Office Service maakt van je kantoor een full-service campus

We ontdekten al snel dat werkgevers graag meer services willen bieden aan hun werknemers, maar vaak niet de kennis en capaciteit hebben om zelf al die services te regelen en te managen. En daarom begonnen we met The Office Service. In plaats van dat je het zelf allemaal doet, doen wij het voor je. Het is eenvoudiger en efficiënter, waardoor iedereen tijd en geld bespaart.

Sinds we zijn gestart met The Office Service hebben we ongelooflijke resultaten geboekt. Bedrijven wonnen gemiddeld 5 FTE aan productiviteit en werknemers 49.000 uur in vrijgekomen tijd. Een win-win situatie. Daar zijn we trots op.

Ben jij klaar om je bedrijf nog succesvoller maken?

Neem contact op Ontvang een demo