Het platform

Meer dan 20 excellente gemaks- en vitaliteitsservices op 1 plek

Haal het maximale uit je secundaire arbeidsvoorwaarden met ons handige platform. We hebben meer dan 20 excellente gemaks- en vitaliteitsservices op 1 plek klaarstaan voor je medewerkers. Geen investeringen vooraf vereist. Het is pay as you go. We ondersteunen ook de hele operatie. Op die manier zorgen we voor een feilloze en positieve klantervaring voor de gebruiker en maximale efficiëntie voor je bedrijf. Wat doen we allemaal?

Impression image

Focus op het runnen van je bedrijf. Wij doen de rest.

Wij zorgen voor het opzetten van het platform en alles wat hierbij komt kijken. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de gemaks- en vitaliteitsdiensten kiezen die je wilt aanbieden. Begin met slechts 1 of selecteer meer dan 20. Het is helemaal jouw keuze. Bekijk onze modules en kijk welke het beste bij je organisatie en je doelen past.

Impression image

Makkelijk en intuïtief in gebruik

In slechts een paar klikken boek je al een van onze diensten. Het maakt niet uit waar je bent. Verder stimuleren we user engagement met exclusieve aanbiedingen en gepersonaliseerde communicatie.

Impression image

Voeg bestaande secundaire arbeidsvoorwaarden toe

Met onze software is het mogelijk om je bestaande regelingen en arbeidsvoorwaarden toe te voegen. Door alle voordelen en extra’s voor je werknemers op 1 plek te zetten, zijn ze beter vindbaar en makkelijker te gebruiken.

Impression image

Eenvoudige tracking en rapportage

Met het managementdashboard ben je altijd helemaal op de hoogte. Je hebt namelijk realtime inzicht in het gebruik en de beoordeling van alle services en leveranciers. Toon in een paar seconden en op elk gewenst moment de live resultaten aan je management.

Het platform maakt automatische managementrapportages aan. Zo heb je direct inzicht in de uitstekende ROI die onze gemaks- en vitaliteitsdiensten realiseren voor je bedrijf.

Testfase gezondheidsservices

Momenteel zijn we al in de bèta-testfase om ook het directe effect van onze services op de gezondheid, de tevredenheid en de productiviteit van je werknemers te kunnen meten. Als je nog mee wilt doen aan dit onderzoek, volledig vertrouwelijk natuurlijk, hebben we speciale gereduceerde tarieven voor je. Gezien de beperkte looptijd, raden we aan niet te lang te wachten.

Ja, ik wil mee doen Vraag gratis demo aan