Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Tos Engagement
Verbind je team met op maat gemaakte challenges
Meer informatie
Over Ons

Help mensen hun vrije tijd terug te winnen.

We willen veranderen hoe mensen de balans tussen werk en privéleven managen. Via ons platform bieden we meer dan twintig gezondheids- en welzijnsdiensten om mensen te helpen hun vrije tijd terug te claimen.

Wie we zijn

Geboren uit frustratie werd The Office Service opgericht in juni 2012. Meer dan 7 jaar later doet het bedrijf het beter dan ooit en breidt het het aantal klanten en services dagelijks verder uit. Met onze diensten helpen we grote bedrijven om hun medewerkers gelukkig en gezond te houden met diensten zoals massages, carwashes, sportklasjes, knipbeuren, manicures en nog veel meer. 

Waarom we zijn begonnen

Veel uren op kantoor, en een druk sociaal leven. Work hard, play hard. Net als veel leeftijdsgenoten bouwden we druk aan onze carrière en maakten we hiervoor de nodige concessies. Echter als wij thuis kwamen van onze drukke baan en sociaal leven, stond er een lange takenlijst te wachten met dingen die moesten worden gedaan. Na een lange dag wil je achterover kunnen leunen, opladen en genieten. Dan heb je geen zin om gestressed je pak van de stomerij te halen of om de auto nog even uit te stofzuigen. Deze taken kostten ons niet alleen veel tijd maar ook veel energie. Als we ze in gedachten hadden, blokkeerde dat onze creativiteit op het werk en lieten ons niet goed ontspannen.

Er was gewoon niet genoeg tijd op de dag. We merkten dat we niet de enigen waren die het moeilijk hadden.

The Office Service

Verbeter uw ervaring

Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. We raden u aan een van deze browsers te gebruiken: