Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Tos Engagement
Verbind je team met op maat gemaakte challenges
Meer informatie

Zakelijke Dienstverlening

Wasgoed
Bedrijfskleding
Bedrijfsfietsen
Parcel Service

Wasgoed

Of je nu directeur bent van een boutique hotel, locatiemanager van een gezellig restaurant of cateringmanager bij een bedrijf met alure, over één ding zal je het met me eens zijn: “Het hebben van een goede wasserij/stomerij is voor Horeca cruciaal voor een fijne werkomgeving.”

Wat maakt (ons)
een goede wasserij?

Garantie

Een goede wasserij snapt dat kleding/linnengoed met een vlek onbruikbaar is.

Wij houden items in onze wasserij tot ze schoon zijn. Onherstelbaar textiel houden we achter en melden we aan de klant.
Flexibel

Een goede wasserij is flexibel.

Je wilt het textiel ontvangen op een manier dat voor jou het meest praktisch en logisch is. Leverdagen en -tijden, gevouwen of hangend, per item/kleur gescheiden; alles is mogelijk.
Duurzaam

Een goede wasserij gaat duurzaam om met textiel en met het milieu.

Gelukkig gaan textiel en milieu hand in hand. Beiden zijn gebaat bij lage temperaturen en weinig chemicaliën. Dit houdt echter wel in dat machines iets langer moeten draaien en textiel soms voor- of na-behandeld moet worden.
Betaalbaar

Een goede wasserij is betaalbaar.

Wij vinden het leuker om te praten over het serviceniveau dan over de prijs, maar we begrijpen dat het belangrijk is om de kosten betaalbaar te houden. Doordat wij een groot gedeelte van de processen hebben geautomatiseerd en een efficiënte logistiek hebben kunnen wij vaak een scherpe offerte neerleggen.

Productielocaties

Wij hebben twee productielocaties, een grootschalige wasserij in Epe en een stomerij in Amsterdam. Vanuit de stomerij bedienen we echter ook de kleinere wasserij-klanten omdat dit efficiënter en dus goedkoper is. Beide locaties worden gerund door een familie die al vele tientallen jaren in het vak zitten. Zij begrijpen dat service en kwaliteit cruciaal zijn voor een goede klantrelatie.

Leaseconstructie

Indien u zelf geen linnengoed in bezit heeft kunnen we ook een leaseconstructie aanbieden waarbij wij het linnengoed aankopen en in beheer houden. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar de verzorging van het textiel. Door onze inkoopvoordelen en een langere contractduur is dit doorgaans niet duurder dan enkel het wasgoed bij ons onderbrengen.

Bedrijfskleding

De eerste indruk van een klant of gast wordt voor een groot deel gevormd door de kleding van het personeel van de receptie of in de bediening. Daarnaast is het voor de medewerkers prettig dat hun kleding altijd schoon en goed onderhouden is.

De beste merken in huis met een druk op de knop (of een telefoontje)

Bedrijfskleding klinkt simpel, maar het kan een uitdaging zijn met verschillende maten/wensen of tijdelijke medewerkers. Door het gemakkelijk te gebruiken klantenportaal kunt u met één druk op de knop bijbestellen.

Hoe werken wij?

Stap 1

Afstemmen

Allereerst stemmen we samen af welke merken en items onderdeel worden van jullie kledinglijn. Van alle items kunnen wij samples toesturen zodat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken.
Stap 2

Meten

Van alle items sturen wij een passerie toe. Zo kunnen alle medewerkers hun maat bepalen en eventueel gewenste wijzigingen doorgeven via het online portaal dat wij beschikbaar stellen.
Stap 3

Aanpassen

Alle kleding kunnen wij binnen één week leveren. Indien er aanpassingen nodig zijn zoals borduring, logobedrukking, verkorten, innemen etc. is de levertijd 2 weken. Indien gewenst, kunnen wij met onze kleermaker langskomen om ervoor te zorgen dat de kleding bij iedereen perfect zit.
Stap 4

Aanvullen

Jullie houden de passerie zodat nieuwe medewerkers snel een outfit kunnen krijgen, idealiter direct uit de passerie, dan vullen wij de passerie opnieuw aan.

Merken

Wij hebben meer dan 200 kledingmerken in ons assortiment, maar wij werken veel met de volgende merken, gezien de goede ervaringen: Frederick George, Nina Labro, Greiff, J. Harvest & Frost, Cadenza, Alexandra en Chaud Devant.

Levering & verzorging

Wij kunnen verreweg de beste prijzen offreren op basis van een langdurige samenwerking waarbij wij de kleding ook verzorgen (wassen / stomen). We komen de kleding dan halen en brengen bij u op locatie.

Bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen is één van de meest gewaardeerde facilitaire services op kantoor. Bedrijfsfietsen zijn ideaal voor mensen die met OV of auto naar kantoor komen en vanuit daar de fiets willen pakken naar een afspraak of om een boodschap te doen.

Wij regelen alles, jij krijgt de credits.

Wij bieden een full-service voor bedrijfsfietsen. Binnen een leaseconstructie, leveren wij niet alleen de fietsen maar ook een app waarmee de fietsen te reserveren en te gebruiken zijn, regelen we de verzekering, het onderhoud en helpen we medewerkers direct mochten er problemen zijn. Zowel de facilitair manager als ondersteunend personeel ondervindt totaal geen belasting hiervan. We zorgen er zelfs voor dat de fietsen weer terug komen als ze niet op tijd worden ingeleverd.

Kosten

Afhankelijk van het aantal fietsen zijn de kosten vanaf € 30,- per fiets per maand, dit is dus een all-in prijs (incl. corporate branding). Indien er reeds fietsen aanwezig zijn in het ook mogelijk om deze om te bouwen tot ‘slimme fietsen’ en dat we deze onder beheer nemen.

Parcel Service

De pakketstroom op kantoor is de afgelopen 10 jaar meer dan verviervoudigd. Niet alleen is er een groei van zakelijke binnenkomende post, maar ook het aantal privépakketten is enorm toegenomen. Het blijkt dat 76% van de medewerkers het fijn vindt om privépakketten te kunnen ontvangen op kantoor.

Een kluizenwand voor alle
pakketstromen binnen de kantooromgeving.

Wij bieden een full-service kluizenwand aan, die voor veel doeleinden te gebruiken is.

Ontvangst en versturen van zakelijke pakketten

Ontvangst en versturen van privépakketten.

Uitgifte en inname van goederen, zoals laptops.

Afhandeling van interne poststroom.

Kosten

De kosten hangen af van de specifieke wensen en het aantal lockers, maar kosten beginnen bij € 450,- per maand.
The Office Service

Verbeter uw ervaring

Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. We raden u aan een van deze browsers te gebruiken: