Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Referenties

Nationale Nederlanden

https://www.nn.nl/

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt momenteel op zes verschillende locaties een breed scala aan Vitaliteit- en Gemaksdiensten aan om haar medewerkers te ondersteunen. Medewerkers van Nationale-Nederlanden kunnen via de NN Service Portal all e informatie vinden omtrent de diensten en zich direct aanmelden. Met het uitgebreide servicepakket van Nationale-Nederlanden, gericht op het welzijn en de gezondheid van de medewerker, word de medewerkerstevredenheid verhoogd en ziekteverzuim verlaagd. Daarnaast zorgt het NN Service Portal (tos software) dat op alle locaties de dienstverlening gestructureerd, efficiënt en klantvriendelijk is ingericht. Alle locaties hebben een gepersonaliseerd dienstenpakket waarin de medewerker centraal staat!

Type contract:
Soft & Hard FM, Secretariële ondersteuning
Omvang contract:
Management Agent, Facilitaire Coördinatie, NN-Branded service portaal
Bekijk alle diensten

TMF Group

https://www.tmf-group.com/

TMF Group

TMF Group biedt momenteel op één locatie een breed scala aan Vitaliteit- en Gemaksdiensten aan om haar medewerkers te ondersteunen. TMF Group gebruikt het TMF-Branded Service portaal (tos software) voor het alloceren van persoonlijk krediet. Medewerkers kunnen via dit service portaal jaarlijks hun krediet uitgeven aan de door TMF geselecteerde diensten (Vitaliteit diensten). Hierdoor hoeven medewerkers van TMF zelf geen declaraties uit te voeren en is de administratie geheel georganiseerd binnen de online omgeving.

Type contract:
Soft & Hard FM, Secretariële ondersteuning
Omvang contract:
Management Agent, Facilitaire Coördinatie, TMF-Branded service portaal, Gesponsord krediet alloceren
Bekijk alle diensten

De Brauw Blackstone Westbroek

https://www.debrauw.com/

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek biedt momenteel op één locatie een breed scala aan Gemaksdiensten maar ook enkele vitaliteit diensten aan om haar medewerkers te ondersteunen. De Brauw gebruikt het Brauw-Branded Service portaal (tos software) voor het ontzorgen van de medewerker. Met de lange werkdagen en drukke agenda’s is het belangrijk dat medewerkers niet opgezadeld worden met onnodige stress. Hierom heeft De Brauw voornamelijk gekozen voor tijdbesparende diensten. Hierdoor hoeven medewerkers van De Brauw niet meer in het weekend langs de stomerij om hun kleding te laten stomen.

Type contract:
Soft & Hard FM, Secretariële ondersteuning
Omvang contract:
Management Agent, Facilitaire Coördinatie, Brauw-Branded service portaal, Bedrijfs wasgoed
Bekijk alle diensten
The Office Service

Verbeter uw ervaring

Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. We raden u aan een van deze browsers te gebruiken: