Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Customer Care Coordinator

Customer Care Coordinator

Ready for the challenge?
Apply for this position

Als customer care coordinator ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten. Je draagt zorg voor een optimale telefonische bereikbaarheid én probeert onze klanten in één keer goed te helpen. Je bent en blijft vriendelijk, komt met passende oplossingen en schakelt waar nodig snel en accuraat met onze operationeel manager en onze customer succes manager. Voor jou staat de klant centraal! Je begeleidt en enthousiasmeert het team wat bestaat uit vaste medewerkers en stagiaires. Je zorgt voor een goed verloop in de operatie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren en bewaken van administratieve werkzaamheden. Je zorgt voor een goed lopend administratief proces, een accurate verwerking van gegevens en het up-to-date houden van alle klantgegevens. Als coördinator customer care draag je direct bij aan onze organisatie en heb je een belangrijke rol binnen The Office Service  We vragen je ook om mee te denken over hoe het nog beter kan!

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onze afdeling Customer Care een zelfstandige unit van Customer Support. Het Customer Care - team is verantwoordelijk voor de afhandeling van vragen en klachten van klanten en voor de afhandeling van bijzondere dienstverlening. Het belangrijkste doel van de afdeling is te zorgen voor blije klanten.

You can do this! Want jij kan via mail, chat en telefoon je enthousiasme overbrengen! Jij weet op elke vraag een passend antwoord en je hebt energie voor 10. Je houdt van duurzaamheid, je draagt een warm hart voor je collega’s die af en toe wat extra begeleiding nodig hebben en je krijgt energie van een productieve en gezellige dag op kantoor!

Vereisten voor rol

 • Minimaal HBO werk-denk niveau
 • Relevante werkervaring binnen customer service en/of dienstverlening
 • Sterk in het herkennen en doorvoeren van procesoptimalisaties
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met IT
 • Het glas is bij jou altijd halfvol
 • Je denkt in oplossingen, niet in problemen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je woont in de regio Amsterdam/Haarlemmermeer
 • Je bent inzetbaar voor minimaal 32 uur

Wat wij bieden

 • Een veelzijdige en uitdagende rol met eindverantwoordelijkheid en veel autonomie
 • Een enthousiast team met informele benadering
 • Een snel groeiende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid om ‘remote’ te werken
 • Een salaris dat past bij de markt en jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Een groep leuke collega's

The Office Service (TOS) is in 2012 opgericht door Nick Dekker en Frederick Houtenbos met als doel organisaties te helpen hun medewerkers gezond, gelukkig en betrokken te houden. In de afgelopen 10 jaar heeft TOS zich doorontwikkeld tot een software & service organisatie die oplossingen biedt op facilitair, vastgoed, HR en IT gebied.

Missie TOS groep

Wij willen mensen en organisaties de handvatten bieden bewuste keuzes te maken. Of het nu gaat om de persoonlijke gezondheid, het creëren van een fijne werkdag of het maken van sociaal en duurzame impact.  

Structuur TOS groep

Alle oplossingen die wij organisaties bieden worden efficiënt en klantvriendelijk ontsloten via het software platform dat wordt ontwikkeld door het development team van TOS. Naast de software verzorgt TOS ook de operationele backbone zodat we een professionele en kwalitatieve dienstverlening kunnen garanderen via de software. Deze operationele backbone bestaat uit een klantenservice, administratie & afhandeling betalingsverkeer, leveranciersmanagement en kwaliteitscontrole.

Duurzaamheid en sociale impact  

Binnen TOS streven wij naar een samenwerking waarin duurzaamheid vanzelfsprekend is, op sociaal en economisch gebied. Daarom proberen wij zoveel mogelijk duurzaamheid in onze bedrijfsvoering te verankeren. Onze samenwerking met het bedrijf Pantar heeft een mooie impact op de sociale arbeidsmarkt. een deel van onze medewerkers op kantoor heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Met Pantar zetten wij samen een leertraject op, voor mensen die het (nog) niet zelfstandig redden op de arbeidsmarkt. Niet alleen om deze mensen te ondersteunen in hun (werk)positie, maar ook om iets bij te dragen aan het steeds nijpender wordende personeelstekort in allerlei sectoren.

Solliciteer voor deze baan

Klinkt dit als een mooie uitdaging?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan praten we graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops, you might have overlooked some fields.