Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Fullstack PHP Developer

Fullstack PHP Developer

Ready for the challenge?
Apply for this position

Wat jij gaat doen

In ieder geval zit je niet stil. We hebben een roadmap met feature requests waar je aan kunt werken, denk aan:

 1. Onze tenants hebben de mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen vanuit onze admin panel. Deze feature willen we uitbreiden met automations die reageren op bepaalde events vanuit het systeem.
 2. Nu wordt er één api aangeboden voor onze klanten en onze software. We willen dit in de toekomst gaan splitsen.
 3. Het verbeteren en refactoren van verouderde features (maak je geen zorgen om PHP5, we draaien de nieuwste Laravel versie op PHP8 en blijven up-to-date).

Hoe je dit doet

Dit mag je zelf bepalen (uiteraard wel in overleg). Wij zoeken programmeurs die thuis goed zelfstandig kunnen werken. We bestaan uit een klein team gepassioneerde werknemers waar wekelijks op kantoor mee wordt afgesproken om uitgebreide features uit te werken of moeilijkere zaken te tackelen. Echter is het dus belangrijk dat je thuis goed uit de voeten kunt. De dagen dat je op kantoor zit wordt er een lekkere lunch verzorgd en kun je een potje tafeltennissen of gebruik maken van de bokszak om de energie erin te houden.

Waar je mee werkt

Onze stack bestaat uit Laravel8 op PHP8 draaiende op een Kubernetes Cluster van Digital Ocean. Bitbucket gebruiken we voor versiebeheer en onze geautomatiseerde deployment pijplijn voor CI. De frontend is een SPA van VueJS geschreven in Typescript samen met Stylus en PostCSS. Als je interesse hebt in mobile development; Flutter wordt overwogen voor native apps.

Mogelijkheden en uitdagingen

Voor de API zijn testen geschreven die bijvoorbeeld de volgende zaken testen en tijdens je werkzaamheden moet je hier rekening mee houden.

 1. We hebben niet alleen een multi-tenant omgeving waarin elke tenant zijn eigen klanten en dienstverleners beheerd, maar onze tenants willen ook dienstverleners van elkaar gebruiken.
 2. Diensten van onze dienstverleners worden aangeboden op specifieke locaties en kantoren van onze klanten, maar klanten kunnen ook bij kantoren meerdere bedrijven onderbrengen die soms wel of niet dezelfde diensten delen.
 3. Bedrijven willen graag dat specifieke diensten gesponsord worden door het bedrijf. Uiteraard verschilt dit per klant.
 4. Bedrijf X en Y delen een locatie en dezelfde dienst. Bedrijf X doet dit gratis voor zijn werknemers maar bedrijf Y vraagt een kleine vergoeding, wat anders is dan wat onze dienstverlener normaal vraagt voor zijn diensten.
 5. Bedrijf X wilt bepaalde diensten alleen aanbieden voor zijn werknemers van een afdeling op locatie Y.
 6. Tenant wilt graag een kortingscode aanmaken voor een specifiek locatie of bedrijf dat maar één keer geldig is voor nieuwe klanten.­
 7. Voor bedrijf X zit product Y in categorie Z maar een ander bedrijf wil liever een andere categorienaam.
 8. Alle producten zijn meertalig.
 9. Alle producten zijn doorzoekbaar.
 10. Onze API stuurt de resultaten paginated terug middels één database query binnen enkele ms.

Rol & verantwoordelijkheden

Wat wij van jou verwachten

 1. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP programmeur.
 2. De ervaring die je hebt opgebouwd deel je graag met je collega’s.
 3. Termen zoals DDD, TDD en SOLID weet je ook daadwerkelijk toe te passen.
 4. Je kennis van MySQL gaat verder dan alleen Eloquent.
 5. Je kunt goed zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij je bieden

 1. Je hebt veel persoonlijke inbreng en invloed op het proces en de keuzes die gemaakt worden.
 2. Een jong enthousiast team met een informele benadering.
 3. Een fijne werkplek op ons kantoor aan de Amstel.
 4. Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 5. Veel vrijheid en de ruimte om je uren flexibel in te delen.
 6. Een prima, marktconform salaris met een component van bonussen, omdat wij vinden dat je moet profiteren van goede resultaten.
 7. Uitdagende ontwikkelingskansen.
 8. Een groep leuke collega’s.
 9. 25 vakantiedagen.
 10. Reiskostenvergoeding.
 11. Fiets van de zaak.
 12. Een BBQ of borrel op z’n tijd (wanneer het weer kan).

Werken aan een echt product met een gedreven en enthousiast team.

Past je huidige werk niet meer bij je en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons werk je aan één stuk software en zet jij je kwaliteiten in om deze software elke dag weer beter te maken.

Wat wij doen

Kort gezegd geeft onze software dienstverleners de mogelijkheid bestellingen te ontvangen van verschillende tentants (webshops). Naast bestellingen die vanuit tentants worden ingeschoten, gebruiken de dienstverleners ons systeem ook voor hun eigen klanten. De tenants hebben de mogelijkheid om portalen aan te maken voor bedrijven en op die manier diensten aan te bieden van henzelf of hun dienstverleners. Daarnaast bieden we verschillende integraties om de dienstverlening te ondersteunen; o.a. een postpakket locker, health app en deelfiets integratie. De klanten waar wij deze software aan aanbieden zijn onder andere banken zoals ING, verzekeringspartijen zoals Nationale-Nederlanden, maar ook ASML en Microsoft gebruiken onze diensten.Solliciteer voor deze baan

Klinkt dit als een mooie uitdaging?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan praten we graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops, you might have overlooked some fields.