Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Sr. Account Executive

Sr. Account Executive

Ready for the challenge?
Apply for this position

Onze organisatie is op zoek naar een ervaren Account Executive die het merk The Office Service herintroduceert aan de markt. De afgelopen 10 jaar hebben wij een uitgebreid en  gebruiksvriendelijk platform gebouwd waarmee bedrijven gemakkelijk diensten aan hun personeel kunnen aanbieden. Werknemers kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk afspraken boeken bij aangesloten leveranciers, denk hierbij aan stomerij, car wash, deel-fietsen en kappers. Aan de achterkant hebben wij afspraken met de leveranciers en ontzorgen we onze klanten op dit gebied volledig.

Wij zoeken een collega die ervaren is in het verkopen van soortgelijke software aan corporate klanten, maar die ook kan bijdragen aan de doorontwikkeling en uitrol van het platform. De afgelopen jaren hebben wij een mooi portfolio van bedrijven aangesloten, vooral grote corporates, advocatenkantoren en dergelijke maken gebruik van ons platform. Onze software wordt onder andere gebruikt door ASML, ING, en in kantoorgebouwen van CBRE.

Het is van belang dat je zelfstandig je agenda kan vullen met afspraken, zowel voor New Business als het onderhouden van Existing Business. Je zal het gezicht en aanspreekpunt zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Hierin wordt je bijgestaan door de collega’s van het Customer Care en Logistics team. Met jouw sterk commercieel inzicht en zeer gestructureerde aanpak, ben je in staat om de handtekening te krijgen en daarna waar te maken wat we hebben beloofd. Met uitstekende stakeholder management-skills en sterke communicatie, ben jij in staat om de juiste mensen te benaderen en te overtuigen. Ervaring met accountmanagement op het corporate niveau en representativiteit zijn vereist, evenals een paar jaar ervaring als Account Executive.

We zijn op zoek naar iemand die onze organisatie naar het volgende niveau kan brengen en een leider is in projectmanagement. Ben jij die persoon? Solliciteer nu!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Definiëren van het sales- en marketingbeleid
 • Met de poten in de klei: zelf leads genereren en opvolgen
 • Onderhouden van de relatie met de huidige klantenportefeuille.
 • Aanspreekpunt voor de ontwikkeling van de functies in het platform
 • Interactie met stakeholders, waaronder klanten, partners en interne afdelingen

Wie ben jij:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Account Executive of vergelijkbare rol
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden
 • Technische kennis van SaaS-software
 • Ervaring met salestrajecten op C-level niveau
 • Sterk analytisch vermogen en vermogen om complexe problemen op te lossen
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels
 • Vastgoed ervaring is een pré

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een gezellig en ambitieus team
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken bij een bedrijf met een duurzaam en sociaal hart
 • De mogelijkheid om jezelf als directeur op termijn als te binden aan de organisatie middels een optie of aandelenregeling.

Wie zijn wij?

Yes Facility Group en The Office Service (TOS) zijn merken die vallen onder onze Boring Backbone groep. Vanuit deze groep leveren wij duurzame en sociale diensten aan bedrijven. Hiermee willen wij een zo groot mogelijke positieve impact maken op het milieu, mensen en de maatschappij. Denk hierbij aan diensten om de work-life balans te ondersteunen, maar ook facilitaire diensten zoals logistiek en schoonmaak.

Er moet de komende jaren een enorme duurzaamheidsslag worden gemaakt bij bedrijven, en de impact daarvan kan en moet groot zijn. Om onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen te halen moet iedereen meedoen. Stel je voor dat alle bedrijven, groot en klein, alleen nog elektrische logistieke diensten inkopen, of dat ecologisch schoonmaken de norm zou zijn, in plaats van de uitzondering.

We kunnen hier als maatschappij ontzettend veel winst behalen en dat is waar Yes en TOS de komende tijd keihard mee aan de slag gaan. Wij zijn een sociale werkgever, we bieden gelijke kansen en we waarderen diversiteit. Wij verwelkomen mensen van alle achtergronden die met ons de wereld een beetje eerlijker en duurzamer willen maken.

Meer weten, check dan onze websites:
- www.yesfacilitygroup.nl
- www.theofficeservice.com
- www.boringbackbone.nl
- www.sqmhealth.nl

Ben jij de ervaren en technische Account Executive die wij zoeken?

Solliciteer voor deze baan

Klinkt dit als een mooie uitdaging?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan praten we graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops, you might have overlooked some fields.