Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
The Office Service

Verbeter uw ervaring

Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. We raden u aan een van deze browsers te gebruiken:
TOS Engagement Platform
Kom in contact
tos + benefits biedt een pakket met mooie kortingen, acties en cashbacks bij bedrijven door heel Nederland op het gebied van wellness, food, telecom, leisure en housing. Deze benefits kun je ook gebruiken om personeel te belonen voor behaalde prestaties. Extra voordeel is de optie om jouw bestaande benefits toe te voegen aan het platform.
Via tos + vitality is het mogelijk om online sport- en yogalessen te volgen, te werken met een personal trainer en via challenges elkaar uit te dagen. Sluit hierop bijvoorbeeld food, life en meditatie coaches aan. Tevens bieden we relevante content zoals video’s en podcasts aan binnen het platform. Perfect om thuiswerkende werknemers fysiek en mentaal fit te houden.
Gemotiveerd en betrokken personeel zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Met de tos + virtual assistant zorg je voor erkenning door personeel te belonen en door zichtbaar te zijn als werkgever. De stomerij, huishouder, autowasser en tapijtreiniger staan voor je klaar. Boek alles gemakkelijk en online, verder hoeft jouw personeel niets te doen.
tos biedt oplossingen voor relevante onderwerpen zoals gezondheid & welzijn, communicatie en motivatie & erkenning. Wij hebben bovendien jarenlange ervaring met het bieden van deze dienstverlening en de software aan gerenommeerde bedrijven.
Verbind bestaande leveranciers.

Ga verder dan onze geselecteerde leveranciers, voeg jouw eigen leveranciers toe en integreer ze volledig in het platform.

  • Voeg eigen leveranciers toe
  • Op elk moment uitbreiden
Alle diensten zijn geïntegreerd in één overzichtelijk dashboard

Ontworpen om werknemers te helpen nieuwe manieren te ontdekken om zichzelf te onderhouden in hun dagelijks leven.

  • Reviews
  • Trackin
80+
Tevreden organisaties
100k+
Eindgebruikers
30+
Verschillende services

Plan een demo of kom in contact.

Grote verbeteringen beginnen met koffie en een goed gesprek. We leggen je graag uit waarom meer dan 200 bedrijven in Nederland vertrouwen op ons platform.
Thank you, our team will get back to you shortly.
Oops, you might have overlooked some fields.